Επικοινωνία: (+30) 2310 949414 - info@axon-toumpa.gr

Η διεύθυνση και τα οράματα της

Η κυρία Ντάκμαρ Θεοδωροπούλου ιδρύτρια των φροντιστηρίων AXON ΤΟΥΜΠΑΣ & ΠΥΛΑΙΑΣ έχοντας σπουδάσει γερμανική φιλολογία, πολιτικές επιστήμες και οικονομικά στο πανεπιστήμιο του Κίελου της Βόρειας Γερμανίας και έχοντας διδάξει επί 12 χρόνια, από το 1972-1984 στη Γερμανία σε δημόσια σχολεία Γερμανικά, με ειδίκευση στη διδασκαλία σε άτομα με διαταραχή λόγου, καθώς επίσης και με μαθησιακές δυσκολίες, αποφάσισε να αναλάβει το 1997 με το σύστημα Franchise, τα ΑΧΟΝ ΤΟΥΜΠΑΣ & ΠΥΛΑΙΑΣ στην ΤΟΥΜΠΑ με αρχικά 4 αίθουσες. Ήταν το μόνο εκπαιδευτικό σύστημα που ήταν επικοινωνιακό, χρησιμοποιούσε οπτικοαουστικά μέσα, multimedia στον υπολογιστή για την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και ήταν το αποτελεσματικότερο όλων.

Με τα σχολεία ΑΧΟΝ εκπλήρωσε κάποια από τα όνειρα και τα οράματά της, διότι ένα σχολείο δεν παρέχει μόνο στοιχειώδη εκπαίδευση. Η εκμάθηση της ξένης γλώσσας στα ΑΧΟΝ είναι αποτελεσματική και παρέχει τα καλύτερα εφόδια με ευχάριστο τρόπο για ένα καλύτερο αύριο. Στα σχολεία AXON ΤΟΥΜΠΑΣ & ΠΥΛΑΙΑΣ δεν μεταδίδονται μόνο γνώσεις, αλλά διδάσκεται η στάση ζωής, πλάθονται χαρακτήρες και κυρίως αναπτύσσεται η πνευματική προσωπικότητα, διότι είναι μια μικρή κοινωνία.

Έπειτα από 25 χρόνια δραστηριότητας στον χώρο της εκμάθησης των ξένων γλωσσών και πληροφορικής ήρθε η στιγμή να παραδώσει τα ηνία των AXON ΤΟΥΜΠΑΣ & ΠΥΛΑΙΑΣ σε δύο επί σειρά πολλών ετών συνεργάτες της.

Η Μαρία Μανουσαρίδου υπεύθυνη διοίκησης και ο Παναγιώτης Καρακολίδης καθηγητής γερμανικής γλώσσας και διευθυντής σπουδών από τον Αύγουστο 2021 ηγούνται της ομάδας των AXON ΤΟΥΜΠΑΣ & ΠΥΛΑΙΑΣ.

Η Μαρία Μανουσαρίδου έχοντας εργασθεί για 21 χρόνια στα AXON ΤΟΥΜΠΑΣ & ΠΥΛΑΙΑΣ με σπουδές στην Πληροφορική αποδεικνύει ότι αφουγκράζεται τις ανάγκες των μαθητών και γνωρίζει πώς να ανταποκριθεί σ’ αυτές. Με ευγένεια και χαμόγελο είναι πρόθυμη να ακούσει τους προβληματισμούς και τις επιθυμίες των μαθητών, με αποτέλεσμα να βρει το καλύτερο για αυτούς πρόγραμμα εκμάθησης.

Ο Παναγιώτης Καρακολίδης γεννηθείς και μεγαλωμένος στο Μόναχο της Γερμανίας επέστρεψε για σπουδές στην Ελλάδα και παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη, όπου από το 2004 έως και σήμερα διδάσκει τη γερμανική γλώσσα σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους μαθητές, είτε σε παιδιά είτε σε ενήλικες. Έχοντας πολυετή εμπειρία είναι σε θέση να φέρει τους μαθητές του κοντά στη γερμανική γλώσσα και τον γερμανικό πολιτισμό, αλλά και να τους συμβουλέψει και να τους προετοιμάσει για εργασία στις γερμανόφωνες χώρες.

Δυναμικά και ακούραστα κοντά σας για σπουδές με αξιώσεις και στην εκμάθηση εξ αποστάσεως.

 

Με εκτίμηση,
Μαρία Μανουσαρίδου
Παναγιώτης Καρακολίδης


Για όλες τις ερωτήσεις και απορίες στη διάθεση σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας!